onsdag 4 november 2009

Svenska Skolan

Fick ett mejl från en tjej som brukar läsa min blogg. Hon ska ner till Gran Canaria i vinter och ville göra nått annorlunda på semestern och skickade detta mejl till Svenskaskolan:

Hej!
Jag och min 12-åriga dotter besöker Gran Canaria mellan den 2-16 december-09. Finns det möjlighet för oss att besöka er då? Är väldigt intresserad avhur en svensk skola bedrivs i ett annat land och kanske min dotter kan lära sig något som hon sedan kan ta med hem till sin skola och klass. Kanske det också går att skaffa internet brevvänner mellan hennes klass och den skola ni har där? Vore enormt tacksam om vi fick besöka er, kanske för en hel dag?Min dotter skulle ha så mycket att berätta när hon kommer tillbaka och era elever skulle få nya svenska vänner.

Med Vänliga Hälsningar Jeanette

Svaret:
Hej Jeanette, Vad trevligt att ni kommer ner till vår underbara ö. Ni är varmt välkomna att besöka oss på er semester, och det skulle kunna gåatt ni medverkar en hel dag. Då kan vi få lite utbyte för en dag. Vi har lektioner och julpyssel de veckorna i december som ni har planeratkomma ner till oss och det skulle passa bra. Skolan slutar den 18 decemberför jullov. Hör gärna av er ett par dagar innan så att vi kan förbereda.

Med vänliga hälsningar, Lotta Olofsson Rektor Svenska Skolan San Agustin


Ett bra sätt att berika sin semester. Jeanette har lovat att berätta om sin resa när hon och dottern kommer hem.Det var svårt att hitta bilder på svenska skolan. Denna bild föreställer ett hus på Rocas Roja där skolan ligger. Bilden är lånad från:www.gailit.se

3 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Jeg fant, jeg fant...

Colegio Sueco (Svenska Skolan):
http://www.svenskaskolan-gc.com/

RogMan sa...

Tack för länken Randi. Dom bilderna är det dock inga hus på. bara barn. Inte så populärt att visa bilder på barn som deras föräldrar inte godkänt...svensk lag vet du =)

Randi's Tanker sa...

Men du kan jo alltids linke til siden. Siden bildene ligger på skolens side, så har nok foreldrene godkjent dette.