torsdag 1 april 2010

I min iver att spara pengar... för att ha råd med en Gran Canaria resa så kommer jag från och med nu att bojkotta Pressbyrån/7-11 och Aftonbladet.

-VA!!! vad har den därmuppen nu hittat på då, säger du?

Jo, så här är det... Aftonbladet, vårt gamla arbetarblad kostar numera 12:- på söndagar. Katsching!! flera sköna miljoner som bara rullar in till ägarna. Har dom nämnt nått om det? Nix pix!!!
Varför betala över 300:- i månaden för en tidning som har precis lika mycket reklam som våra gratis tidningar. (tex Metro)

Pressbyrån/7-11:Ett litet exempel: en påse godis som på "normala" affären kostar 15:- kostar 25:- på PB. Hutlöst!! Det måste var Joakim von Anka som sätter deras priser.

Så, om nån ser mig på väg in till någon av dessa butiker eller ser mig med Aftonbladet i handen så stoppa mig och säg: -Tänk på din GC resa!!

Om det bara är den rosa bilagan (Sportbladet) så kan det vara så att jag hittat det exemplaret på tuben eller bussen, då är det OK. För övrigt så är det den enda tidning jag skulle betala för, om man nu bara kunde köpa den separat.
Så nu när jag bojkottar dessa så kommer jag spara så mycket pengar att det räcker till minst 1 vecka på våra sköna holmar. Även de sköna kronor som hästsvansmannen kommer att kasta tbx över mig hjälper till....

Vi ses på Gran Canaria i sommar...

1 kommentar:

Randi's Tanker sa...

Fin måte å spare penger på. Du kan jo lese alle tidninger på internett!