tisdag 15 februari 2011

Nä, nu flyttar jag

...snart ner till Gran Canaria. Nu har kung Bore ställt till det för mig (å mina 1.9 miljoner grannar i Sthlm) för sista gången. SL och banverket får sig oxå en del av skopan. Igår stod i princip hel 08land stilla och idag var det nästan lika illa. Jag förfrös nästan familje-juvelerna av mig under de 45 min vi var tvugna att vänta på bussen.

Det som saknas är bara pengar. Så nu kommer jag varje helg att köpa minst 2 TRISS. Skulle gissa att de räcker med 50.000:- i månaden i 25 år (man får inte vara för gniden som Kamprad brukar säga)

Är det nån som i detta läge redan sitter på dessa stålar så hakar jag gärna på eller om du och jag bestämmer oss för att åka när Jag har vunnit dessa. Men då har jag bara några små krav:
  1. Du skall vara av kvinnligt kön, inga konstigheter eller hur?
  2. Du skall vilja åka med mig....inte följa med för stålarna...
  3. Du måste älska GC för vi ska stanna där tills benen inte bär oss längre...OK? =)
    Här ska vi bo...basta!
Mejlemotages på rogmanåfru@getrichquick.comÅ när vi vunnit så åker vi upp till AF eller arbetgivaren vid tidpunkten å ger dom ett finger av den långa sorten. Gissa vilket?

Ps. Detta är den skämtsamma tonen till trotts inget skämt. Allt som står här åvan är sant...ja utom möjligtvis mejladressen då. ;-)

2 kommentarer:

JanE sa...

Tjaba RogMan
Jag ställer upp. Har redan opererat mitt vänstra långfinger så att det är rakt igen. Och angående kravet på att det ska vara en kvinna kallar jag ju mig redan JanE (och räcker inte det kan jag evemtuellt tänka mig en operation till, blir i så fall den tredje sen december).
Du har ju redan min mail så det är bara o meddela datum ;-D

RogMan sa...

Du e kul du...Mr JanE. Men trisst att behöva så många operationer. Jag hara några oxå så jag vet vad jag snackar om...hör av mig om datumet