onsdag 30 mars 2011

Teneriffa och Gran Canaria på TV


Nu på onsdag så kommer programmet Resebyrån att handla om Teneriffa och Gran Canaria.  Från "vår" Gran-Ö =) , Teneriffa ett inslag om ett hotell där självaste Michael Jacksson övernattat. Det andra inslaget kommer att handla om att vandra i bergen på vår egen paradisö.Alltså... onsdag 6 april 20.00 SVT 2 med Helen Benno och Olle Palmlöf


OBS!!!:om jag fattade rätt så kommer även Gran Canaria vara med på TV3 i  Semesterduellen nu på torsdag 20.00. Såg en trailer å där jag kände igen ett CC som jag tror var Plaza


       ------TV---------

Efter att ha sett Semesterduellen och Resebyrån så måste jag säga att jag blev lite besviken. Det var aldeles för lite från Gran Canaria. Men så blir det väl, man vill ju alltid ha mer, eller hur? Som sagt så spelade jag in på boxen för delen om vandring i bergen var underbar.
Men familjen som bara ville slappa vid poolen dem skulle jag inte villja va med . Myrorna i benen skulle säga ifrån å se till att jag kommer iväg på flera utflykter...minst!4 kommentarer:

Maggan sa...

Grattis på födelsedagen Rogman! Såg det på www.Spanienforum.se längst ner att du fyller 47 idag. Stort grattis!!

Maggan sa...

kunde inte låta bli att skriva ett inlägg här också ciao.
http://spanienforum.se/presentationer-kontakter/2717-grattis-rogman-pa-foedelsedagen.html#post9943

RogMan sa...

Tack för det Maggan, nu blev jag glad.

Anonym sa...

Nä, jag håller med! Vem vill egentligen se 2 programledare sitta och prata i en studio? Blev oerhört besviken! Nä tacka vet jag Travel Chanel, där är dem på plats och rapporterar.
Jeanette