lördag 10 januari 2009

Ron Miel Arucas

Så kom då äntligen det där sms:et från Systembolaget, inte nattklubben i PDI utan det som ligger i Vällingby. Har väntat snart i tre veckor på det. Ni som följt bloggen vet att det numera går att beställa en av Ron Miel sorterna från Gran Canaria.
Jag hängde i princip på låset och beställde min flaska. Idag hann jag springa förbi bolaget och hämta denna gudsända dryck, precis innan stängningsdax. När jag kom hem så lades flaskan på kylning direkt, så att jag skulle kunna avnjuta den några timmar senare. Brukar oftast köpa den flaskan med gräset på ni vet, Guajiro. Den är något vanligare i butikerna.
Så, hur smakade den då undrar du säkert. Jo tack det var mycket gott(****), men den andra sorten är ljusare och ännu godare(*****).
Så om ni som jag inte varit nere på ön och vill ni beställa på bolaget så har ni uppgifterna här.Namn: Arehucas Guanche Ron Miel Beställningsnr: 86710 Pris: 188:-


Så här såg det ut i kväll när jag satt framför datorn (nåja nästan i alla fall) å för första gången drack mitt flytande guld.

SKÅÅÅL!!

En annan liten nyhet har jag så här strax före midnatt. Hittade mitt minneskort från senaste resan (-07). På detta finns det massor med opublicerade bilder som kommer leda till några uppdaterade inlägg samt några helt nya!

Natti Natti!!

3 kommentarer:

AnneliH sa...

Skåååål!....jag håller med det är såå gott!

Peter sa...

Hola!

Tips! Drick den varm och byt ut glöggen i år..

Du hittar fler Guanche drink tips på www.arehucas.se

Med Vänliga Hälsningar

Peter (en av dom som säljer Arehucas i Sverige)

Tobbe sa...

Låter klart värd att prova än man vill förflytta sig till Kanarieöarna för en stund. Köper alltid Guajiro och har hemma nu men då det tar slut provar jag gärna denna!