fredag 30 oktober 2015

GC-15: Hotellet: Riu Don Miguel


När Annelie (min älskade särbo) först berättade att hon skulle åka till Gran Canaria (med sin syster och sin mamma) blev jag så klart avundsjuk. Det var ju trotts allt mer än ett år sedan jag var nere senast.=) Jag började genast och försöka planera hur jag på nått sätt skulle kunna få följa med. Till slut kom jag/vi fram till att det enda jag kunde få med mig var min egen kamera.
Det började med att hon fotade med båda men till slut körde hon slut på mitt batteri och sedan tog hon sin egen kamera. Betydligt enklare så.

Hotellet: Riu Don Miguel

Hotellet verkar vara ett riktigt fint hotell, både enligt min kärestas och hennes familjs omdöme. Det jag är mest impad av är poolen (se bild). Det ligger i hjärtat av Playa del Ingles ett par stenkast från CC  Yumbo. 
Enligt omdömen på olika resesidor så verkar de flesta vara mer än nöjda. Både med rummen och servicen. Hade gärna bott där själv. Men nästa år så ska vi åka till Gran Canaria och då är mening att vi ska bo i Putte (Puerto Rico) det har vi tillsammans med hennes barn redan bestämt.


En lite ovanlig  men fin staty kanske, i alla fall på Gran Canaria

Ett ev de fina rummen

Utsikt mot rondellen

Utsikt mot poolområdet

Den snygga poolen meds solstolar som ligger delvis i vattnet. Det har jag aldrig sett förutDet fanns även en bubbelpool, men den kan jag inte visa då tjejerna ligger i den på de bilderna. =)


Fotograf: Annelie Henriksson

Nästa inlägg:
Snart kommer det mer från Maspalomas och från den stora Ö-turen

Inga kommentarer: