torsdag 10 november 2011

Dag 6 Puerto Rico Strandpromenaden

Dagen efter den stora rundturen så tog jag en fotorunda (Christofer tog en långpromenad men jag pallade inte) som jag brukar göra när jag inte orkade sola förr i tiden. Tog bussen västerut, mot Anfi och Putte.
Klev av under Hotell Gloria Palace Amdores och tog mig försiktigt över vägen för att komma till den underbara strandpromenaden. Gick därifrån till Putte via hamnen och playan. Gick förbi säljarna utan att de hoppade på mig, vilket var skönt men det berodde ju på att jag var solo.


Busshållplatsen vid Gloria Palace Amadores


 
Del av den vackra strandpromenaden


En snabbgående båt som försöker utnyttja vågorna som den andra båten ger.

Lunch blev det på Donkan. Där blev jag utskälld av en bordstorkare för att jag, enligt honom inte varit betalande kund. Detta trotts att jag hade under minst 20 minuter avnjutit en Big Mac o Co med efterföljande sundae, som jag betalat 5 å 50 för.
Normalt sett brukar jag inte bli arg men denna gång körde jag arga leken med honom efter och då började han skrika:  -SeñorSeñor ....då drog jag fortare än en avlöning i Ullared.

Den numera ökända Donkanrestaurangen


Baksidan av Puttes CC....rent fysiskt alltså.
Cash and Carry. Vad jag köpte? En fingerborg med GC bild på.


Köpte lite souvenirer på Cash and Carry, enda affären i Putte som har fasta priser(ja, om man inte räknar mataffären då). Dit är det en fröjd att gå för där blir man inte påhoppad av diverse kackerlackor på två ben som endast tänkter på en sak.....

1 kommentar:

Perry sa...

"SeñorSeñor ....då drog jag fortare än en avlöning i Ullared." Ha ha, kan nästan se händelsen framför mig! :-)