söndag 9 augusti 2009

Marina Suites * * * *


Marina Suites är ett rätt nytt lägenhetshotell med 217 rum som blev färdigt 2004 och ingår Vings i utbud. Det har ett underbart läge nere i hamnen i Puerto Rico med en fin utsikt över marinan och Atlanten. När man kommer med bussen från Arguineguin så är hotellet det första man ser nere till vänster. Stilen på detta hotell liknar inte många av de andra hotellen i Putte. Raka linjer med mycket stål och glas samt en stor uppvärmd pool som är hur läcker som helst.
Alla lägenheter är ungefär på 60 m² och har en stor balkong med utsikt över havet. Varje lägenhet har ett välutrustat kök, ett sovrum och ett vardagsrum med bäddsoffa. Påminner lite om alla dessa lyxkryssare som kommer till stan på sommaren. Vilket också var meningen.
Hotellet har även en bar, á la carte restaurang och snackbar.
Nått negativt med detta hotell då? Det skulle väl vara om man har oturen att hamna längst ned i detta 9 vånings hus. För då går man miste om den underbara utsikten.

3 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Noe negativt? Prisen!!! Marina Suites er dyrt. (Og har ingen sol før langt utpå dagen...)

Randi's Tanker sa...

Jo, det er jo sol ved pool nærmest havet!

RogMan sa...

Ja Randi det har du rätt i...och jag har hört av min vän, han som bodde där att receptionspersonalen inte var trevlig alls...de hade skrattat åt gästerna...