onsdag 14 juli 2010

Ospec. Semester: dag 1

Trotts att allt började med strul så har dagen flutit på. När alla var parkerade i sinna säten på flyget så missade vi vår slot-tid som det heter på flygspråk.
När vi väl kom iväg så funkade det bra på flyget även om kapten tog minst 2 rundor runt ön innan han landade. Väl nere på Gandos asfalt så spred sig lugnet och ett spontant vrål lämnade min strupe. Jag Är På Gran Canariiiiia!
Nu till det viktiga första dagen på en ospecad resa. Vart skulle jag hamna? Jag sprintade ut till reseledarna och fick svaret: Sunwing i Arguineguin!!!!

Först trodde jag hon skojade men icke, det var dit jag skulle. Dagens stora glädje no2. Bra hotell mkt fint rum å havsutsikt. Nått negg? kulle väl vara all knoddar som springer kring fötterna och alla småfulla 40:tisar som försöker ragga upp mig. Kom ihåg vart du hörde utrycket först.

Nåja den ena e i alla fall sann....;-)

Mer om mina intryck av Los Canarios 1som jag besökte vid 21.00 tiden, i en liten restaurangspecial senare.

Bilder kommer oxå...hav tålamod =)

6 kommentarer:

cattis2 sa...

Skönt att äntligen vara på ön kan jag tro :) . O det var ju inget dåligt hotell heller! Bara att gratulera. Ser fram emot att se alla fina bilder du kommer att ta under veckan :)
Ha det nu så skönt och njuuuut!!!!
Cattis

Marie sa...

Vilken tur att hamna på ett sunwing hotell, bara att gratulera :) hoppas du får det riktigt gött nu. Här i Trollhättan mulet idag men dock 22 grader så här på morgonkvisten.

Marie

tindaya sa...

Vad härligt Rogman! Arguineguin var för mig en särskilt speciell plats för massor av år sedan, men då var det en pytteliten by. Skall bli mycket roligt att se foton om hur där ser ut idag! En på ön mycket känd svenska Kajsa Strandberg hade en restaurang där - den finns kanske kvar trots att hon lämnade ön för flera år sedan. Ha det fantastiskt!!!!
Anette

AnneliH sa...

Vad härligt att äntligen vara där! Toppen med havsutsikt...väldigt rogivande tycker jag.

Anonym sa...

Knoddar även kallade "en meters mäniskor :-)"

Jo hotellet är kalas syrran bodde där i julas vi var och hälsade på men som du säger det är ett hotell för barn. Lite mycket liv för mig men säkert perfekt för ungarna.

Tjollan

Jan sa...

Snacka om tur, SunVing-Arguineguin
= nära till allt (Putte några taxi-Euro åt väster, PdI samma sak åt öster och därimellan Anfi/ValleMarina/Los Caideros/CasaSiri).
Kolla in "Tindayas-Bar" i CC Ancora.