fredag 23 juli 2010

Resan 2010: Första dagen

Dagen började egentligen på tisdag kväll då jag fick ett SMS från flygbolaget. Planet vat sent, 2.5 tim. Då jag redan bokat taxi så var jag tvungen att ändra tiden. Jag hade tur, fick tag i en kille på detta underbara men lilla taxi bolag. Mer om dom senare. Blev hämtad 7.30 och allt gick hyffsat men det nya check in systemet var lite klurigt. Resten av dagen flög fram fram till de skulle visa filmen. Det var: Farsan, en usel rulle, men hellre det än att titta ut genom de små fönstren å bara se ett en stor marshmallowmassa (Varför har flygplan så små fönster egentligen?) Landningen gick bra, men det kom ingen charteraplåd som det brukar göra. Att kliva ut på trappan är alltid en underbar känsla. Jag hamnade på Sunwing Resort i Arguineguin, mina gamla jakt marker. Blev possitivt överaskad över det lilla men fina rummet. Här fanns det mesta, utom sällskap i den stora sköna dubbelsängen. För att dämpa hungern sprang jag uppför backen (taxi) till Los Canarios för jag trodde det var lika bra som förr i tiden. Till min förvåning så var de inte så skoj längre(se bilden). Kanske skulle jag skicka Chef Gordon på dom? =) Försökte att lägga mig vid 23.00 tiden utan att kunna somna. Testade lite varm mjölk med men det funkade inte så det blev två John Blund piller istället. Antingen spökade det på 4:e våningen eller så var det många små fötter som inte heller kunde sova.Utsikt från 3:e våningen


Ps. Att jag slutade skriva i bloggen berodde på att Sunwings datahörna var extremt överbefolkad och väldigt dyr. Ett av få minusposter på detta fina hotell.

3 kommentarer:

cattis2 sa...

Oj vad det var roligt att läsa om dina upplevelser. Ser fram emot fortsättning.Min kanarietarm skriker efter mer nu.... åker om en månad :)
Cattis

Anonym sa...

Säger som Gert "äntligen" har väntad på uppdatering, kul att du delar med dig till en Kanariesjuk som är fast i Sverige.
Jo internet kan va dyrt där som så mycket annat tyvärr.
Hur såg det ut i områdena lika slitet ännu i shoppingcentrena eller kunde du märka bågon skillnad någon stans?

MVH Tjollan

RogMan sa...

Hej Tjollan. Det var en del som var slitet men i Arguineguin var det en hel del som var upprustat oxå. Nytt CC i Arguineguin och många uppiffade busshållplatser