fredag 21 november 2008

Meloneras

I Meloneras är tempot lite lugnare och området har något fräschare hus då det inte är lika gammalt som övriga området. Men här byggs det ut med hög takt och man kan ibland bli störd av byggnationen.
Stranden ser inte så inbjudande ut då den är av grus så ha på dig tofflor. Men å andra sidan så är det ju inte så långt till Playa Ingles. Meloneras-stranden, en av de bästa på Gran Canaria, tar vid där Maspalomas-öknen slutar. Här ligger 600 meter fin sandstrand där det är gott om plats.
Den lilla semesterorten Meloneras är under utveckling, men här är tempot lugnare än i MP. Här ligger alla lyxiga hotell, de dyrare restaurangerna och ett nytt kasino. Faro2 är ett lyxigt shopping center, påminner lite om Gallerian i Stockholm.
Ni som varit där vet vad jag babblar om, eller hur? Stranden består av grus och är i sig inte så inbjudande, men strandpromenaden tar dig snabbt till Maspalomas sandynor.
Nära Meloneras finns två vattenparker som passar bra för familjen. Strandpromenaden är kantad av massor med restauranger, barer och en och annan nattklubb.

Inga kommentarer: