fredag 21 november 2008

Playa del InglesNueva Estocolmo som eg. heter Europa från Sällskapsresan

Detta är Costa Canarias partymetropol nummero UNO. Det finns inga gamla kyrkor eller andra sevärdheter, för området är ju inte så gammalt. Men en kyrka finns och den ligger mittemot Plaza.
Utbyggnaden började ju i mitten av 60 talet. Så gillar du inte fester, hög musik och berusade människor så ska du inte vistas utomhus efter midnatt. Men man kan även störas på hotellrummet om man har tur/otur att bo nära nått populärt disco.
På dagarna ser det dock ut som en vanlig resort, med massor av familjer på stranden och folk som solar och har det skönt.Här nedan kommer några exempel på bra ställen att festa på. De flesta ligger i Playa Ingles, någon i Maspalomas

Grabbarna grus * * *

Grabbarna grus ligger vid Plaza Center i Playa del Inglés och är ett vilt party ställe. Eller disco skulle man kanske kalla det. Här börjar det riktiga partajandet efter midnatt och håller på tills solen går upp. Se upp med spriten för den är billig.

Hippodrome * * * *

Här är det party, party, party som gäller och det är gratis entré. Öppet 20.30-05.00 Ligger i Kasbah Shopping Center. Väldigt blandad publik men på onsdagar är det nog mest tjejer där för då är det striptease av killar. De säger i sin reklam att de är det nyaste discot i stan och det får man nog hålla med om.


Systembolaget * * *


Ligger inte själva grytan,en bit utanför till vänster.För alla er som saknar Sverige så ska ni gå hit. Deras skylt är misstänkt lik bolagets(undra vad dom säger om det föresten) Hit går mest skandinaver så vill träffa andra nationaliteter så får du gå nån annanstans. Här börjar partyt strax före midnatt och håller på till gryningen.

Zig Zag/den glade viking * *

Discobar i Plaza CC, med en uteslutande skandinavisk publik mellan 20-25 år. Öppet 23-05.


Pubar och barer

Sugar * * *

En trevlig liten bar att börja kvällen på. Men se upp för 2 drinkar för en. Det är inga 4or och 6or man får här nere.

Highlander bar * *

Här visar de mest fotboll på tv. Mest engelsmän av förklarliga skäl men väl värt ett besök.

Inga kommentarer: